mandag 9. november 2009

30 ÅR og Lykkelig…

Yes, vi er blitt 30 år! Jesus startet sin tjeneste omtrent på samme alder så jeg regner med at 30’åra blir gode år. Jeg er i all fall lykkelig gift. I dag har jeg og Per Eirik vært sammen i ett år! Hehe.. det kribler i magen av å tenke på hvordan jeg hadde det i fjor på denne dagen... Det var en fantastisk dag. Per Eirik kjørte opp fra Kristiansand og var på døra mi mellom 10 og 11 på morgenen den 9. november 2008. Han smilte stort da jeg så han komme bortover gangen.. det hele var veldig romantisk… Og nå har jeg har fått gifte meg med verdens flotteste mann.

Per Eirik ble 30 år på mandag så vi tilbrakte helga i Kristiansand hos foreldrene hans. Han har en veldig god familie, så vi hadde en fin helg. På mandag var det selvfølgelig litt feiring av dagen.

I Kristiansand prøvde jeg også å få unna noen forberedelser til bryllupsfesten vi skal ha i januar. Problemet er at jeg ønsker meg ovnsstekt sjokoladeostekake til bryllupskake og det er ikke så lett å finne noen som vil lage… vet du om noen???

For de av dere som har fulgt med litt her på bloggen så vet dere at vi bare kan låne leiligheten vi nå bor i fram til 7. desember. Så vi har vært litt i tvil om hva vi skal gjøre etter denne datoen. Vi har fått tilbud om å låne et sted fra 10. desember, men vi lurer litt på om vi kanskje skal ta en tur til Østerrike.

Vi kunne tenke oss å reise til Østerrike før jul. Da ville vi kunne ta med et flyttelass med oss ned. Det hadde vært deilig å få med litt kjøkkensaker og pynt som vil gjøre basen litt mer hjemmekoselig. For oss handler det litt om å skape et hjem og slå litt røtter i Østerrike. Vi håper også at et par fra Latvia som vi har blitt kjent med her på Grimerud vil møte oss der nede. Vi gleder oss til å be og prise Gud sammen med dem der nede.

Vi ser at Gud har gitt oss noen viktige samtaler og kontakter de siste ukene. Det er spennende å se og kjenne hvordan vi får innspill fra ulike hold. Det er så flott å snakke med mennesker som har gjort lignende ting og ”drikke” litt av den visdommen de har tatt med seg på veien.

Denne uka har vi fått være med på et lederskapsforum som Ungdom i Oppdrag har. Det var en type konferanse der ulike saker på dagsorden ble diskutert. Konferansen varte fra tirsdag til fredag. Det var spennende og lærerikt.

Vil forresten anbefale en film som vi så i løpet av disse dagene: Amazing Grace. Den handlet om Wilberforce, en britisk politiker som etter mange år klarte å overbevise britiske styresmakter om å forby slavehandel. Det var en rørende film som fikk tankene til å vandre mot moderne menneskehandel/slaveri. Spørsmål om hva kan vi gjøre, eller hva vi burde gjøre for å sette fokus på dette og stoppe det, reiser seg. Egentlig ufattelig å tenke på at mange i dagens Europa lever som slaver og få gjør noe med det.

Jeg har fått tilbakemelding på at det kan være vanskelig å legge igjen kommentarer. Dette gjelder spesielt de som ikke har egen blogg. Jeg tror dere må trykke flere ganger for at funksjonen skal bli aktiv.. Ellers så er det jo lov å sende en e-post også og sende oss et hint om at du har vært innom. Synes bare det er veldig koselig med kommentarer… Vet ikke helt om jeg stoler på tellefunksjonen på bloggen… synes at den plutselig la til mange tusen på antall mennesker som hadde vært innom sida her.

Tusen takk til alle dere som støtter oss i bønn og omtanke. Vi synes det er veldig hyggelig å møte folk som har vært innom bloggen vår. Hvis det er flere der ute som ber for Østerrike eller som har erfaringer som kan være nyttig for oss, hører vi gjerne fra deg/dere.

Ønsker også å takke dere som støtter oss økonomisk. Det er flott å kjenne at dere står sammen med oss.

Bønneemner:
- Be om at vi skal få visdom til å bruke tiden rett i månedene som kommer – både i forhold til om vi skal ta turen til Østerrike, og legger opp dagene våre.
- Be om at det økonomiske skal fortsette å legge seg til rette for oss.
- Be om at Gud skal fortsette å vise oss sitt hjerte for Østerrike.
- Be om at Gud skal fortsette å sende mennesker som ønsker å stå sammen med oss i bønn og som kan dele av sin visdom og erfaring med oss.

1 kommentar:

  1. Det er så kjekt å lese om levet deres og alt det fine som har skjedd dette året. Guds velsignelse er over dere, Kristina!

    SvarSlett