fredag 3. juli 2009

Framtidsutsikter


Viet… for en uke siden sto vi i tinghuset og sa vårt ”ja”. Det var et av livets ubestridte høydepunkter. Jeg er så heldig!! I løpet av bryllupsdagen var leiligheten min solgt og et nytt kapittel i livet begynt.

Hvem…??? Jeg heter Kristina og jeg har akkurat giftet meg med verdens flotteste mann: Per Eirik Undheim. Denne høsten blir vi begge 30 år.

Framtid…? Hva gjør vi nå? Hva vil fremtiden bringe for oss? Vi har begge en drøm om å følge og tjene Gud resten av våre liv, - men hva betyr det egentlig for oss? Disse tankene fylte oss og lekte rundt i våre hoder og hjerter i månedsvis, før vi bestemte oss for å kontakte Ungdom i Oppdrag. Ettersom vi begge har tatt en Disippeltreningsskole med UIO (Canada og Sør Afrika), føltes det naturlig å ta kontakt for å finne ut om det var noe vi kunne bidra med på misjonsfronten.

Hva….??? Til vår store overraskelse begynte ting å legge seg til rette veldig raskt. Vi fikk en fantastisk mottagelse på Grimerud*. Dette er stedet med flotte mennesker som virkelig vet å ta i mot gjester på en god måte! Mange spennende muligheter innenfor misjon ble presentert og vi kjente begge at dette var retningen Gud ledet oss i. Etter to dager på Grimerud visste vi at Gud ledet oss til å jobbe med UIO i Europa. Det var som om Gud allerede hadde gått foran oss og bare ventet på at vi skulle ta skrittet ut.

En utfordring… en utfordring som langt overgår det vi drømte om og så for oss ble presentert for oss. Det er en utfordring vi kjenner oss ydmyke framfor… og som vi kjenner vi trenger en stor porsjon av Guds store nåde for å kunne tre inn i. Vi ble spurt om vi kunne tenke oss å engasjere oss i UIO sitt arbeid i Østerrike. UIO sin base i landet har lenge vært uvirksom og det er et behov for noen som kan tenke seg å flytte dit for å være UIO sine kontaktpersoner i landet. Vi kjente at Gud ledet oss til å fokusere på denne utfordringen. Vi har sagt oss villige til å engasjere oss i UIO for en toårsperiode og etter en forberedelses periode på Grimerud flytte til Østerrike.

Noe nytt… Gud har lagt sine drømmer ned i oss, og vi tror at dette vil være som en ny begynnelse. Etter Hans nåde får vi være redskaper i Hans hånd. Vår drøm er å dele den kjærligheten Gud har vist oss med andre.

Håp… vårt håp for denne bloggen er at den skal være en måte for familie, venner og de som ønsker å bli våre partnere, å holde kontakten samt bli oppdatert på ”siste nytt” i familien Undheim. Vi håper også at denne bloggen vil være med å bidra til at noen av dere får lyst å bli våre partnere og støtte oss i bønn og/eller med penger. Det hadde vært gøy om mange ville være med å stå sammen med oss.

Som bryllupsgave ønsker vi oss partnere som vil være med å støtte oss i året som kommer. Gud velsigne dere!
*Grimerud er hovedbasen for UIO i Norge.

3 kommentarer:

 1. Veldig kjekk lesning!!
  Ønsker dere lykke til og Guds velsignelse i alle deres planer!! Klem m

  SvarSlett
 2. Så fantastisk at alt legger seg til rette for dere! Det er ganske utrolig hvordan små skritt kan lede til så store omveltninger, men også at dere faktisk velger misjon. Dere har min aller største respekt!

  Lykke, lykke til!

  SvarSlett
 3. Spennende!
  Varmt lykke til!

  SvarSlett