mandag 3. august 2009

Sommer og forelsket

Forelsket… Det er litt over en måned side vi giftet oss. Jeg er fortsatt veldig fornøyd og veldig, veldig forelsket i mannen min. Jeg har fundert litt på om jeg kanskje er mer takknemlig for å være gift fordi jeg har vært singel så lenge???

Sommer.. Selv om vi flytter og flytter – først ut av min leilighet og nå ut av Per Eirik sin leilighet, har vi ikke glemt at det er sommer. Vi har tilbrakt det meste av de siste tre ukene i Kristiansand. Vi var på en veldig hyggelig seiltur med et vennepar for litt over en uke siden. Nevøen min har også vært på besøk noen dager. Været har ikke akkurat vært imponerende, men vi har prøvd å slappe av innimellom. Vi nyter livet som gift.

En avslutning… Da jeg hadde overtagelsesmøte for leiligheten min for snart to uker siden, var et kapittel i livet over. Jeg var veldig glad i leiligheten min. Jeg følte likevel ingen tristhet eller sorg da jeg forlot den for siste gang. Det var mer en lettelse enn noe annet. Det var deilig å tenke på at jeg nå kan se framover og glede meg over det som kommer, - det er som en ny begynnelse.
Støtte… det er veldig hyggelig å høre fra alle dere som følger bloggen vår. Det er oppmuntrende å kjenne at folk rundt oss støtter oss og tenker på oss. Vi har også begynt å få noen tilbakemeldinger fra folk som ønsker å støtte oss økonomisk. Vi er veldig takknemlige for at Gud er med og forsørger oss.

Kontonummer… Vi har bestemt oss for å oppgi et kontonummer på denne siden. Det er for at folk skal kunne støtte oss økonomisk dersom de ønsker det. Vi har ikke lyst til at folk skal føle at de må gi… så føl deg helt fri. Om du vurderer å gi, så vil det være en velsignelse for oss uansett hvor mye/lite det enn måtte være. Fint om du kunne sende oss en e-post dersom du kunne tenke deg å støtte oss med et fast beløp månedlig.

Østerrike… Denne uken har vi fått litt mer informasjon om perioden vår i Østerrike, selv om ting fortsatt er ganske usikkert. Antagelig vil vi leie et hus i Mödling utenfor Wien. Vi skal eventuelt dele huset med UIO, og ha UIO kontor i en av etasjene i huset. I tillegg planlegges det en liten tur til Østerrike i september, der vi skal være med.

De neste ukene… Til helga flytter vi opp til Grimerud. Vi skal flytte inn i et rom i en av bygningene på selve basen. Det er bare en midlertidig løsning, - inntil vi flytter inn i en leilighet i september. Fra 12-14. august skal vi på Go-festivalen i Stavern. Lørdag 15. skal vi i bryllup i Enebakk. Uka etter skal jeg begynne å undervise et bitte lite kurs på HLT. Samtidig starter UIO opp igjen for høsten, på Grimerud. Så vi har noen veldig spennende uker foran oss – og vi gleder oss stort.

Bønnebehov:
· Be om at vi skal ha god helse
· Be om beskyttelse når er ute å kjører de to neste ukene
· Be om at vi skal få et godt opphold på Go-festivalen
· Be om at oppholdet på Grimerud skal bli en fantastisk tid for oss
· Be om at Kristina skal ha Guds visdom når hun underviser

3 kommentarer:

 1. Veldig kjekt å lese bloggen deres og se at dere har det så bra og at alle ting legger seg til rette for dere!! Veldig glad i dere og ber for dere! :-) skal få noen lommepenger også sånn etterhvert ;-)

  SvarSlett
 2. Herlig å lese om din nygifte verden, Kristina!
  Det er godt å være sammen med noen i gjensidighet og respekt...
  Klem fra Nanni

  SvarSlett
 3. Kos å høre fra dere! Hva er HLT?
  Håper dere koste dere masse på seiltur. Vi drømmer om seilbåt...

  SvarSlett